Search

UN ESTIU PER MIRAR A UNA ALTRA BANDA

L'estiu per tradició es una estació del any que associem amb vacances, amb terrasses plenes de gent gaudint del bon temps... i és, en definitiva, un espai de temps que ens permet posar un parèntesis a les situacions habituals del nostre dia.

Per moltes persones el seu dia a dia habitual és un pou sense fons de situacions i pensaments que ens allunyen de la serenor i la pau i que a més a més comporten alteracions físiques al nostre cos que es manifesten en forma d'ansietats, angoixes, alteracions del son, càrregues musculars i moltes altres patologies.

Si el teu pensament es troba en un estat recurrent de negativitat, i dones masses voltes a temes que t'angoixen, si ets del parer que la vida és complicada, i t'angoixa que els preus de tot el bàsic com el menjar , la llum, el gas... són impossibles; si t'assalten pensaments del tipus: "no sé on anirem a parar amb tot això"; "l

la meva parella i jo mateix estem a prop d'entrar en un estat depressiu..." "Quina pena els nostres fills o totes les persones joves...", "quin món més complicat... " i veus amb aquestes ulleres tots i cadascun dels temes que siguis capaç d'absorbir dins dels teus pensament,... volem convidar-te a buscar una alternativa:


Troba el teu EQUILIBRI entre el que penses , el que sents, el que fas i el que dius

CINC PAUTES PER UN ALTRA REALITAT

1.- Busca un espai de silenci on puguis apagar el batibull mental del teu cap. El temps d'abraçar el silenci variarà segons sigui la intensitat d'aquest soroll.

Una vegada entris en aquest espai de quietud, tindràs un altre perspectiva de las situacions i relacions , perquè ho faràs des de el moment present i en aquest lloc la ment queda al marge, el que queda es la vivència del moment.

2.- Allunyat de les noticies. L'organigrama de societat actual comporta una informació de les noticies no només manipulades, si no que és molt repetitiva i amb connotacions de negativitat constants, fet que pot comportar que les persones entrem en estat de tristor permanent i comencen a omplir els pensaments amb el batibull mental.

3.- Cerca fons d'inspiració, Escolta i nodreix-te de totes les persones inspiradores que tinguis a prop. Les persones positives sumen i sempre troben un camí a seguir davant les adversitats. Omple't d'aquells continguts que siguin sans i estimulants per al teu creixement i que incentivin els teus potencials. Veuràs que són moltes les fonts positives que t'envolten.

4.- Escolta el teu cos , doncsés també un reflex del teu equilibri. Si el que penses, el que sents , el que dius i el que fas no coincideix, el cos ho manifesta amb un malestar que d'escoltar-lo a temps pot ser un indicador que ens ajudi a prendre consciència.

5.- La teràpia com a filosofia de vida. Incorporar les sessions d'un terapeuta en el teu dia a dia és guanyar en qualitat de vida, en benestar i en salut. Entenent la teràpia com un acompanyament que formi part de la teva rutina, posem al teu abast tota un ampli ventall de recursos gràcies als quals puguis agafar aquest compromís i gaudir d'una vida més plena, més coherent, i en definitiva més propera a aquesta roda de la coherència que ens representa, entre el que penses, sents, dius i fas.


7 views0 comments